Abbonement ‘4 periodes’

Geef jij leiding aan een bedrijf en besef je dat het belangrijk is, om naast goed voor je bedrijf, ook goed voor jezelf te zorgen? Dat je als bedrijf de doelen gaat halen als jij ze ook voelt. Vind je het belangrijk om focus te houden en wil je dit op een andere manier dan dat je managementteam je dit kan geven.

Focus, balans: je doel halen.

Ik bied je de mogelijkheid aan, om in abonnementsvorm, voor een mooie prijs, gecoacht te worden (45 euro/maand)*. Vier maal per jaar hou ik met je een checkgesprek. Wat heb je in de afgelopen periode bereikt met je bedrijf? Waar ben je trots op? Wat is niet gelukt, wat is daarvan de oorzaak en wat heb je ervan geleerd? Wat wil je de komende periode bereiken? Wat heb je daar voor nodig? Daarnaast hebben we contact per telefoon of mail als het nodig is. Als je in een bepaalde periode wat meer hulp nodig hebt, kun je voor een klein bedrag (van 45 euro) een vervolggesprek** regelen.

Omdat ik langere tijd met je samenwerk leer ik je goed kennen en voel samen met jou wat je nodig hebt om jouw bedrijf en jou te laten floreren. 

Zorg goed voor jezelf! Met deze dienst wil ik coachen betaalbaar en bereikbaar maken voor iedereen.

Deze dienst heb ik ook voor particulieren en ZZP-ers

*per jaar af te nemen en jaarlijks opzegbaar
**maximaal 8 vervolgafspraken per kalenderjaar (45 euro per gesprek)