Workshop ‘Zorg goed voor jezelf, met een goede planning’

Ken je dat? Er komt zoveel op je bordje. Weer een mailtje van het werk, waar je iets mee moet. Je vader die je iets vraagt wat je niet kan en wilt weigeren. Het is ook nodig tijd dat je iets leuks met je partner doet. En hoelang is het geleden dat je die waardevolle vriendin hebt gebeld?

En dan dan gevoel erbij. De spanning, soms zelfs schaamte. Je hebt het eigenlijk toch allemaal goed voor elkaar, dit kun je toch. En het is toch allemaal leuk dus geen moeite. Maar voel je langzaam dat het steeds meer energie kost.

Patricia geeft de workshop familie-SCRUM online
Patricia zit er klaar voor

Hoe zou het voor je zijn als het rustiger voor je is. Dat je een goed systeem hebt ingericht waar ruimte is voor belangrijke dingen, maar ook voor ad-hoc-nu-moet-het-taken. Want dat is het leven. Maar als je daar tijd voor in ruimt, voelt het niet zo stressvol. Het gevoel dat je je leven goed hebt staan, dat er tijd is voor de dingen die jij belangrijk vindt.

Dat is mogelijk. Op woensdagavond 26 januari neem ik je mee in de eerste stap van een nieuwe manier van omgaan met je tijd. De workshop “Zorg goed voor jezelf, met een goede planning’, start om 20.00u.

Aan het einde van de workshop ga jij naar huis met:

-inzicht in verschillende manieren van invullen van tijd
-weet jij welke rollen je in je leven belangrijk vind en dus het meeste tijd mogen kosten
-heb je tientallen concrete tips gekregen om meteen mee aan de slag te kunnen
-ben je je bewust wat jij wilt gaan veranderen en hebt een actieplan
-de vibe om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan

Meld je nu aan:


Jouw investering:

-Een avond van je tijd. De workshop duurt 2 uur.
-De bereidheid om naar je eigen situatie te kijken en te willen veranderen.
-Je bent erbij voor 20 euro

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en met je aan de slag te gaan.


Reacties van eerdere workshops:

‘Zo leuk dat je echt contact met Patricia hebt. Van vorige keren dat ik zoiets heb gevolgd was er geen interactie en dat is echt een meerwaarde bij deze workshop.

‘De opdrachtjes tussendoor waren een welkome afwisseling. En leverde me veel inzicht op.’

Ik heb geen twijfel meer. Ik ben er ook bij op 26 januari.

Veel gestelde vragen

Een van de onderdelen van de workshop. Indelen van je tijd.

Ik wil er wel graag bij zijn maar kan 26 januari niet?
Ik kies er bewust voor om de workshop niet op te nemen. Vanuit privacy-oogpunt, maar vooral omdat ik wil dat iedereen zich comfortabel voelt om te delen tijdens de workshop. Zo haalt iedereen een mooi resultaat. Ik ga de workshop wel herhalen dit jaar, geef het aan me door, dan laat ik de nieuwe datum als eerste aan je weten.

Gaat deze workshop over voeding en sporten?
Nee, voor voedingsadviezen of work-outs verwijs is je graag naar een ander. Deze workshop gaat over indelen van je tijd en praktische adviezen. En dat goed voor jezelf zorgen voor jou kan betekenen dat je meer bezig wil zijn met gezond koken of bewegen, kan het zijn dat er raakvlakken zijn en het toch ter sprake komt.

Kan dat wel? In 1 avond een grote verandering?
Een grote verandering begint altijd met een eerste ogenschijnlijk kleine stap. Maar eigenlijk is de eerste stap de belangrijkste en de grootste. De rest gaat makkelijker. In deze workshop focussen we op de eerste stap, het kan zijn dat je daarna inderdaad meer begeleiding wilt. Daar heb ik andere producten voor. (zie bij diensten)

Mijn vraag staat er niet bij?
Neem even contact met me op. Mijn contactgegevens staan hieronder.

Hoe geef ik me op?

Je hebt helemaal tot hier gelezen. Dat is niet voor niets. Dan wil je er echt bij zijn. Kom op, zet die datum in je agenda en klik op onderstaande knop.