Personal coaching

Wanneer maak je gebruik van coaching?

De aanleiding kan divers zijn: je zit in een lastige tijd in je leven, moet een keuze maken die in je eentje nog niet zo makkelijk is, of je wil je ontwikkelen en beseft dat je daar wat hulp bij kan gebruiken. Het maakt niet uit wat jouw verhaal is.

Coaching zorgt voor meer inzicht en grip op je leven. Je kunt emoties beter begrijpen. Je gedachten niet meer de baas laten zijn. En dat je stress afneemt.

Wat levert coaching je op?

Eigenlijk komt het vooral neer op rust en actie. Dat klinkt tegenstrijdig. Maar dat is het niet. Zodra je rust ervaart en geen stress meer, kom je makkelijker in beweging. En stappen zetten en in beweging komen geeft energie.

Hoe werkt coaching?

-je verhaal vertellen
-inzichten verkrijgen
-concreet aan de slag met acties
-voortgang en obstakels bespreken

Maak vandaag nog een afspraak om te starten.

De manier van Platina coaching

In coachingssessies gaan we samen op zoek naar welk advies of oplossing voor jou werkt. Dit doen we door eerst inzichten te krijgen. Dat doen we door samen naar jouw verhaal te kijken. Jij gaat aan de salg met verschillende modellen en gespreksmethode zodat jij helder naar krijgt wat je nodig hebt voor je volgende stap.

Volgende stap. Personal coaching begeleiding verandering hulp ondersteuning samen
Je volgende stap…

Vaak volgt de verandering daarna vanzelf. Soms zit het in berusting en acceptatie, zodat je verder kunt. Soms besef je wat het is dat je tegenhoud naar je volgende stap. De uitkomst kan net zo divers zijn als je vraag. Er bestaat geen standaard oplossing of advies, en dat maakt jouw coachtraject zo bijzonder en uniek.

Jij wilt toch ook verandering en niet zo doorgaan? Het zou vervelend zijn als je deze mooie jaren weggooit door stress of zelfs een burn-out. Neem vandaag nog contact op.

Hoelang duurt een coachtraject?

Personal coaching is maatwerk, de duur kan zeer verschillen. Je kunt rekening houden met 4 a 8 sessies.

Wat zijn de kosten?

Een coachgesprek kost 75 euro, vrijgesteld van BTW. Je krijgt na elk gesprek de rekening.

Hoe kan ik beginnen?

Je start coaching met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact op voor een telefonisch of live intakegesprek. We starten met een kennismaking en we kijken kort naar jouw hulpvraag. Daarna kun jij beslissen of je het coachingstraject wilt voorzetten.