Personal coaching

De aanleiding kan divers zijn: je zit in een lastige tijd in je leven, moet een keuze maken die in je eentje nog niet zo makkelijk is, of je wil je ontwikkelen en beseft dat je daar wat hulp bij kan gebruiken. Het maakt niet uit wat jouw verhaal is.

In mijn coachingssessies ga ik je geen advies of oplossing aanreiken, ik vind het veel belangrijker dat jij op zoek gaat naar iets wat voor jou werkt. Door samen met jou te kijken naar meerdere kanten van het proces, hele anderen dan dat je tot nu toe hebt gedaan, kom je zelf tot inzichten. Vaak volgt de verandering daarna vanzelf. Soms zit het in berusting en acceptatie, zodat je verder kunt. Soms besef je wat het is dat je tegenhoud naar je volgende stap. De uitkomst kan net zo divers zijn als je vraag. Er bestaat geen standaard oplossing of advies, en dat maakt mijn werk zo bijzonder en uniek.

Volgende stap. Personal coaching begeleiding verandering hulp ondersteuning samen
Je volgende stap…

Ik werk veel in gesprekken, maar gebruik ook andere werkvormen. Ik werk vanuit mijn intuïtie en kijk wat er op het moment nodig is. Gevoelsoefeningen zitten ook vaak in mijn programma. Ik merk dat we vaak veel aandacht besteden aan onze gedachten, en veel minder wat ons gevoel ons wil vertellen, ik zal deze balans samen met je opzoeken. Ik betrek zowel lichamelijk, geestelijk, gevoel en spiritueel niveau om zo een compleet plaatje te krijgen. Welke emotie en welke energie horen bij jou? En hoe kun je dit als kracht inzetten?

Personal coaching is maatwerk, de duur kan zeer verschillen. Je kunt rekening houden met 4 a 8 sessies.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een telefonisch of persoonlijk intakegesprek. We starten met een kennismaking en we kijken kort naar jouw hulpvraag. Daarna kun jij beslissen of je het coachingstraject wilt voorzetten.