Ontstaan Platina coaching

Platina coaching is in 2019 opgericht. Nadat ik meerdere opleidingen gericht op coaching had gevolgd en meerdere cliënten had geholpen, werd het tijd om professioneler aan de slag te gaan. Het was tijd om een bedrijf te starten: Platina coaching.

De naam Platina coaching is als volgt ontstaan: Het chemische symbool van platina is Pt, dit zijn mijn initialen. Ik gebruikte deze initialen vaak in mijn werk als apothekersassistente, met PT verbond ik me aan een recept. Met Platina coaching verbind ik me aan mijn clienten. Daarnaast is platina een metaal. Metaal geleid, en dat is wat ik ook doe ik mijn coaching, ik geleid wat ik zie, hoor, voel en opmerk. Niet in de laatste plaats wordt metaal mooier en gaat het glimmen als je het bewerkt (ermee bezig bent) en dat is wat er ook gebeurt tijdens coachingssessies.

Platina coaching logo gevoel rust weg toekomst liefde gedachten

Mijn logo heb ik zelf ontworpen. In mijn logo staat groen voor je gedachten en je hoofd. Blauw staat voor rust. Rood staat voor de liefde voor anderen. Geel staat voor de liefde voor jezelf en de dingen die jij belangrijk vindt. Wit is de ultieme balans tussen alle aspecten. Als je wit licht door een prisma laat gaan zul je zien dat alle kleuren zichtbaar worden. Alle kleuren zijn mooi :). De weg in de ‘i’ staat voor de weg die iemand aflegt tijdens het coachingsproces en de pijl wijst naar de toekomst. Soms is het nodig om te verdiepen in het verleden, maar uiteindelijk werken we naar het resultaat in de toekomst.

De missie van Platina coaching is jou te helpen met je hulpvraag of je te ondersteunen in een periode van verandering. Ik wil sensitiviteit en helderheid bundelen om je een andere kijk op je wereld te geven. Samen ontwikkelen we een plan voor jouw nabije toekomst.