Periodieke coaching

Als gevoelig persoon gebeurt het gewoon vaker dat je overprikkeld bent en dat je wat extra hulp kan gebruiken. Het is dan best lastig om hulp te vragen en iemand te zoeken die bij je past. Omdat ik dat weet, en de in praktijk vaak zie, bied ik periodieke coaching aan.

Bij periodieke coaching betaal je elke maand een klein bedrag (35 euro)*, daarvoor begeleid ik jou het hele jaar door, in elk seizoen een live gesprek en tussentijds per mail en/of telefoon. Het ene moment zul je in een positieve flow zitten, het andere moment misschien in een grote verandering die veel energie kost. Als je even wat meer hulp nodig hebt kun je dit voor een klein bedrag bijboeken.

Reflecteren en voelen hoe het met je gaat. Het geeft rust.

Voordeel: ik ken je goed en jij mij. Ik zie je in de periodes dat het goed met je gaat en we je successen kunnen vieren en samen nieuwe doelen kunnen stellen. Als je even in een turbulente periode zit, kan ik je ondersteunen om meer rust te creëren in je leven. Het is ook fijn dat het dan minder energie kost om extra hulp in te roepen. Maar bovenal is het gewoon goed om voor jezelf zorgen door regelmatig te reflecteren hoe het nu met je gaat.

Wat krijg je: 4 maal per jaar (elk kwartaal) een live check gesprek, waar sta ik, hoe voel ik me, welke spannende dingen zijn er op mijn pad of komen eraan. Hoe voel ik me in mijn lijf en wat heb ik nodig. Tussendoor contact per email of telefonisch als daar behoefte aan is. En als het nodig is plannen we een vervolgafspraak (35 euro)** om je wat intensiever te begeleiden.

De tijd dat alleen CEO’s en topsporters een coach hebben is voorbij! Met deze dienst wil ik het betaalbaar maken dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en hulp krijgt als dat even nodig is.

*per jaar af te nemen en jaarlijks opzegbaar
**maximaal 8 vervolgafspraken per kalenderjaar