Persoonlijk coach: Patricia van Turnhout

Een paar jaar geleden…

Patricia : ‘ik wil dat iedereen een fijne balans in zijn leven mag voelen

Lange dagen, veel verantwoordelijkheid, werk op de eerste plaats, hoog salaris, veel aanzien, en natuurlijk mijn hoogsensitiviteit wat me daarin niet hielp…en ondertussen het gevoel dat het niet klopte. Dat was ik een paar jaar geleden. En toen kwam het moment dat het begon te knagen. De volgende promotie diende aan.

Wat wilde ik? Een grotere auto : nee. Een duurder huis : nee. Wat wilde ik wel? Meer bij mijn kinderen zijn. Maar ook geen fulltime huismoeder. Ik wilde me blijven ontwikkelen, hard werken, maar wel op een manier die in balans was.

En toen ineens kreeg een goede vriend een hartaanval. Dat kwam binnen, het besef dat het zo elk moment voorbij kan zijn. Het gevolg: ik heb meteen die dag mijn leven omgegooid. Een nieuwe baan (zonder dat zelfs mijn man het wist), het ging snel.

En nu

En sindsdien ben ik aan het doen waar ik blij van wordt. Zet ik nog steeds mijn kwaliteiten in, maar is het beter in balans. En dat is precies waar ik nu anderen mee help.

Mijn specialiteit is luisteren, een mensen een liefdevolle spiegel voor te houden waardoor je in beweging komt. Met als doel een leven op basis van ontspanning, dingen die jij belangrijk vind en liefdevol contact. Ik laat je voelen hoe het is om je leven zelf in handen te hebben, geen slachtoffer maar actie. En dat voelt in controle en ontspannen.

Ik werk met personal coaching, maar heb ook mijn eigen ontwikkelde, unieke planningstool: familie-SCRUM waarmee je concreet aan de slag kunt om meer voor elkaar te krijgen, maar wel op een gezonde, ontspannen manier.

Wat wil ik!

Dit doe ik graag: taart bakken. En lekker opeten met mijn 3 mannen in huis!

Mijn missie is dat iedereen die een drukke baan heeft en de neiging heeft om te vallen, niet stopt met werken en daarmee zijn kwaliteiten niet meer inzet. Maar een balans zoekt zodat er ruimte is voor werk, maar ook voor jezelf. Ik wil dat HSP-ers niet meer gezien worden als grote kanshebber om ziek te worden. Nee, het zijn de beste werknemers. Ze moeten alleen goed begeleid worden. En daar zie ik mijn taak.

Ik heb de afgelopen jaren tientallen klanten mogen helpen. Met persoonlijke coaching, met familie-SCRUM of beide. Met zulke mooie resultaten. Mensen die meer grip op hun leven hebben gekregen. Waarin gezinnen zijn veranderd naar betere samenwerkingen. Waar mensen hebben gezien hoe ze op eigen kracht sneller uit een dip kwamen. Echt heel tof. Daar ga ik zeker mee door.

Ik kom graag met je in contact!

Wil je nog beter met me kennismaken? Lees mijn persoonlijke blogs of maak een afspraak.