Familie-SCRUM: het boek

Tijd voor rust

Wil je ook rust in je gezin, doe je enorm je best, maar lukt het nog niet voldoende?
Heb je een kind dat behoefte heeft aan een goede structuur in huis? En jij stiekem ook wel?
Wil je eerst weten of een methode bij je past voordat je weer iets nieuws gaat proberen?

Wat als?

samen sterk in je gezin!
samen sterk

Hoe zou het zijn als je gaat werken met een structuur die focus, regelmaat en structuur bied. Maar waar zeker ruimte is voor het leven wat nooit loopt zoals je het verwacht had. Wat zou het je opleveren als er meer samengewerkt zou worden in je gezin en er meer zou gebeuren zonder dat jij diegene bent die het steeds weer oppakt?

Je zou dan meer tijd hebben voor jezelf. Om gewoon weer eens te doen waar je blij van wordt. Zonder dat het meteen heel nuttig is. Gewoon omdat er meer ruimte is voor jou.

Daar wordt je toch gelukkig van?

Hoe dan?

Dat is mogelijk met familie-SCRUM. En dat begint met het lezen van dit (werk)boek. Binnen een paar weken heb jij familie-SCRUM staan.

Familie-SCRUM is een planningsmethode gebaseerd op SCRUM. Maar dan speciaal aangepast voor thuis om te gebruiken in jouw gezin. Je gaat aan de slag met een overzichtelijk takenlijst, bepalen jullie met elkaar waar de focus ligt en gaan per week bekijken wat er wel en niet in je planning past. Daardoor krijg je meer gedaan en een beter gevoel omdat je het écht samen doet.

Aan het eind van het lezen van het boek:

-Weet jij wat familie-SCRUM is en hoe jij het kan toepassen in jouw gezin.
-Weet jij wat de reden is dat familie-SCRUM werkt.
-Heb jij ervaren wat familie-SCRUM met jou persoonlijk doet.
-Ben jij aan de slag met een succesvolle planningstool voor gezinnen.

Wil jij het e-book of het gedrukte boek?

Het e-book is te koop voor 10,95, het gedrukte boek voor 16,95. Je krijgt het e-book binnen enkele minuten in je email-box. Het boek ligt binnen enkele dagen in je brievenbus.

Koop nu:

Veelgestelde vragen:

kaartjes met taken

-Moet ik van alles aanschaffen voor familie-SCRUM?
Nee, familie-SCRUM is een methode die eenvoudig is toe te passen. Het enige wat je nodig hebt zijn een stapeltje post-it’s.
-Ik ben enthousiast maar mijn gezin niet?
Het is belangrijk dat iedereen in het gezin wil meedoen. Niet iedereen hoeft natuurlijk zo enthousiast te zijn als jij. Maar er moet wel een zaadje zijn. Dat groeien komt wel als je het toepast. Vertel er wat over in je gezin, dan zullen ze het vast ook willen proberen.
-Kost het heel veel tijd?
Nee, familie-SCRUM kost een kwartier per week en eens per maand een half uur extra. In het begin misschien een beetje meer omdat je er nog in moet komen, maar het is zeker toe te passen in een druk (gezins)leven.

Kom maar door….Ik begin nu met lezen van het boek / e-book. Klik op de link en je kunt aan de slag.