Abonnement ‘4 kwartalen’

Ben jij ZZP-er en merk je dat het soms lastig is om je doelen te halen. Is focus soms een dingetje en gaat je energie van project naar project. Ik bied je de kans om vier keer per jaar met mij te focussen op je doelen en ervoor te zorgen dat je ze ook echt gaat halen.

Ik vind het belangrijk dat je je als ZZP-er verbonden voelt met je bedrijf. Of sommige dingen lukken of niet lukken ligt natuurlijk in jouw handen. Maar je moet ook reëel zijn, je kunt niet alles zelf. Waar vraag je hulp, wat doe je zelf. Hoe combineer je je privéleven met je werk? Allemaal vraagstukken die ik regelmatig tegenkom en met jou wil onderzoeken.

Coaching voor zzp-ers. Voor als je verder wil komen.
Coaching…voor als je verder wil komen

Omdat ik langere tijd met je samenwerk leer ik je goed kennen en voel ik samen met jou wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten floreren. 

Wat krijg je: 4 maal per jaar een kwartaal-check (40 euro/maand)*. Wat heb je de afgelopen periode bereikt? Waar ben je trots op? Wat is niet gelukt en wat heb je daarvan geleerd? Wat wil je de komende periode bereiken. Daarnaast hebben we contact per telefoon of email als dat nodig is. Mocht het zijn dat je een periode wat meer hulp nodig hebt dan kun je een vervolggesprek boeken voor een klein bedrag (40 euro)**

De tijd dat alleen CEO’s en topsporters een coach hadden is voorbij! Met deze dienst wil ik het betaalbaar maken dat iedereen het beste uit zichzelf kan halen en hulp krijgt als dat even nodig is.

Deze dienst heb ik ook voor particulieren

*per jaar af te nemen en jaarlijks opzegbaar
**maximaal 8 vervolgafspraken per kalenderjaar (40 euro per gesprek)