Cadeautje!

Het is december-tijd en daar horen cadeautjes bij.

En omdat het thema van deze nieuwsbrief ‘Goed voor jezelf zorgen’ is. Heb ik ook een cadeautje in dit thema.

Herken je dit?

Dat het je eigenlijk helemaal niet zo vaak erover nadenkt hoe het met je gaat. Dat je gewoon je leven leidt. En dan ineens is het je allemaal teveel. En dat je dat eigenlijk helemaal niet eerder in de gaten had. Ja, achteraf gezien, was je misschien wel een beetje moe. En had je wat minder zin in dingen. En nu dat we het erover hebben….voelde je toch ook wel een tijdje spanning in je lijf.

Hoe gaat het met je?

Hoe zou het voor je zijn als je voortaan op tijd doorhebt dat het even teveel aan het worden is. Dat je dan gewoon met wat simpele maatregelen (op tijd naar bed, even dagje vrij inplannen o.i.d.) je weer helemaal in balans voelt. Dat je je geen zorgen hoeft te maken om onderuit te gaan omdat je steeds beter jezelf kent en weet wat jou signalen zijn. Dat er een betere balans komt en je je stress inruilt voor een ontspannen gevoel.

Dat is mogelijk met het abonnement ‘4 seizoenen’. Daarin heb ik elk seizoen met je een check-gesprek. Ik ga met je in gesprek en we voelen samen hoe het met je gaat. We kijken naar de afgelopen periode, en kijken wat eraan komt. We bespreken de spannende dingen, de lastige dingen, maar ook de dingen die goed gaan.

Daarnaast hebben we tussendoor op verzoek telefonische check-momenten. Hierin kijken we hoe het om dit moment met je gaat.

Wat levert het me op?

Aangezien je met jezelf aan de slag gaat, leer je steeds meer van je eigen signalen kennen. Dat maakt dat je eerder aanvoelt als iets niet fijn gaat. Het is makkelijker om dan daarop in te grijpen. Ook voel je beter wat je mogelijkheden zijn om zelf in te zetten.

Een cadeautje is altijd mooi
Een cadeautje!

We hebben ook contact als het gewoon goed met je gaat. Dus we leggen niet alleen de focus op lastige periodes. Je hebt een goede preventie staan waarin je goed voor jezelf zorgt.

Met dit cadeau krijg je 2 maanden abonnement op mijn coachtraject. Normaal is je investering 60 euro en nu helemaal gratis. Je krijgt een check-up gesprek en een check-up call.

Ja, kom maar door met dat cadeau!

Ben je overtuigd en wil het het eens proberen. Maar gebruik van dit cadeautje en neem contact met me op. Zet bij de opmerkingen: cadeau en dan plan ik deze week nog een gesprek me je in.

  Nog even dit.

  Een cadeau is een cadeau. Je hebt dus geen verder afname verplichtingen of opzegtermijnen.

  Het gesprek vindt plaats bij mij in Eindhoven of bij jou. Als je wat verder van mij afwoont breng ik reiskosten in rekening. Dat geef ik altijd van tevoren aan.

  Een gesprek duurt een uur. Het telefonisch gesprek ongeveer 20 minuten.

  Inschrijven voor dit cadeautje kan tot 31-1-2022.

  Ik neem dezelfde week nog contact met je op om een afspraak te maken. Het lukt over het algemeen om binnen 2 weken de afspraak te plannen.

  Je kunt geen gebruik maken van het cadeautje als je al een abonnement bij me hebt lopen.

  Ja, ik wil goed voor mijzelf gaan zorgen

  Noteer ‘cadeautje’ bij opmerkingen en wij gaan binnenkort aan de slag.