Ik kom je helpen: mijn aanbod

Ben je ook enthousiast begonnen, leek het heel makkelijk, maar valt het in praktijk toch tegen. Het is geen falen, ik zie heel veel mensen waarbij dit gebeurd. Iedereen heeft hulp nodig om te groeien.

Gedurende 5 sessies help ik jullie persoonlijk met de eerste periode van familie-SCRUM in je gezin. Naast de uitleg hoe het werkt en het praktisch vormgeven, help ik jullie bij de punten waar jullie het meeste hulp bij nodig hebben. Dat kan zijn de rolverdeling en de communicatie zijn of juist prioriteiten stellen en tot actie komen. Wat het ook is, ik kan jullie coachen naar een effectiever manier van samenwerken in jullie gezin. Met als resultaat een rustiger en gelukkiger gevoel. En dat weet je, daar ben niet alleen jij, maar iedereen bij gebaat.

Ik kom vijf keer bij jullie thuis langs. Meestal op het moment van de weekvergadering. In het begin zitten de afspraken dicht op elkaar, later kunnen jullie het zelf en zit er wat langer tussen de afspraken. Ik kijk met jullie mee, geef tips en aanmoedigingen. We werken het basis-plan waar nodig uit naar een persoonlijke variant.

Ik bied deze persoonlijke begeleiding aan voor 325 euro (normaal 375 euro). Deze aanbieding is beperkt geldig. Wat houd jou nog tegen? Druk nu op de knop:

Kaartjes acties familie-SCRUM