Mijn ‘Big five for live’

L              Liefde. In verbinding leven met anderen. Dat is de reden van mijn bestaan. Ik breng elke dag tijd door met mensen die ik liefheb.

I               Informatie: ik ben ik dol op. Een cursus, boek of feedback, of gewoon iets doen wat je nog nooit gedaan hebt. Ik groei door me te ontwikkelen. Ik leer/doe elke jaar iets nieuws.

E              Eigen kracht of te wel: autonomie. Dat is waar ik voor sta. Ik herinner mezelf en anderen er elke week aan dat je niet op alles invloed hebt in het leven, maar op heel veel wel. En dat met een goede mindset je met vreugde kunt leven.

F              Fraaie dingen maken. Spelen op een creatieve manier. Ik krijg hier heel veel energie van, het vrije kind in mij komt los. Ik doe tenminste 1 keer per twee weken iets creatiefs.

S              Spreid mijn kennis en kwaliteiten om mezelf en anderen te laten  groeien. In wil mensen inspireren het pad te volgen waar ze gelukkig van worden. Ik deel mijn kennis en heb elke week een inspirerend gesprek.