Mindset

Heel lang dachten we dat een marathon niet gelopen kon worden binnen 1 uur. Tot dat iemand het deed, en toen bleken het anderen ook ineens te kunnen. Toen iemand de magische grens had doorbroken bleek, dit bij andere ook de mindset te veranderen.

Dat is hoe het werkt. Je eigen gedachten remmen je vaak in je prestaties. We weten maar al te goed om te noemen waarom iets niet lukt. Dat past niet bij mij, ik vind het spannend, ik heb het nog nooit gedaan of het uit de weg gaan omdat het eigenlijk niet nodig is. Of gewoon omdat we denken dat het zo is.

van je hoofd naar je hart
Van je hoofd naar je hart? Wat wil jij bereiken?

Je kunt je ook afstemmen op je gevoel. Wat zegt die angst me? Durf ik mijn angst aan te kijken en te onderzoeken. Zit er boosheid onder of verdriet, of gedachten die me remmen. Als je contact maakt en er naar kijkt, komt er andere energie. Energie die ervoor gaat zorgen dat jij stappen gaat maken.

Wat als je afstemt op je doel om het gewoon te doen, buiten bekende paden, wat gebeurt er dan? Wat als je steeds een klein stapje neemt en danst om het randje van de comfortzone, dan kun je groeien, en dat is misschien spannend, maar levert vooral veel energie op. Dan blijk je ineens meer te kunnen dat je voor mogelijk had gehouden. Durf jij jezelf uit te dagen?

En als het niet alleen lukt, geen probleem. Ook ik was nooit zover gekomen zonder hulp. Wil jij een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling? Ik wil je graag helpen. Zullen we een gratis kennismakingsgesprek plannen?