Persoonlijke ondersteuning in een zakelijke omgeving

Ik bied persoonlijke ondersteuning in een zakelijke omgeving. Ik doe dit in verschillende vormen. Ik kan jou begeleiden in de start, groei of continuïteit van je bedrijf. Daarnaast kan ik ook je personeel begeleiden in groei en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn begeleiding bestaat voornamelijk uit 1 op 1 gesprekken en indien gewenst in de begeleiding van kleine groepen. Ik vind maatwerk belangrijk en ga met je/jullie in gesprek wat er nodig is.

Is jouw bedrijf klaar voor een nieuwe stap? Is de missie en visie die je eerder stelde nog aan de orde of wordt het tijd voor een vernieuwde variant. Wat schuurt er? Wat loopt er goed? Wat heb je de komende tijd nodig om je onderneming een succes te laten blijven of worden? Ik ga met je in gesprek en bekijk samen met je/jullie op verschillende niveaus wat er nodig is voor de volgende stap.

Heb jij personeel in dienst? Dan weet je dat het belangrijk is dat naast jij ook zij in hun kracht staan. Heb je personeel dat aanloopt tegen vraagstukken als privé-/werkbalans, het idee dat ze niet op de goede plek zitten of het gevoel dat ze hun kwaliteiten niet in kunnen zetten. Voorkom verzuim of verlies van goed personeel en gun ze een professionele begeleiding.