Persoonlijke ondersteuning: voor werknemers

Zit jij de laatste tijd niet lekker in je vel en komt dat omdat je werkplezier verminderd is? Ben je altijd met zin naar je werk gegaan maar kun je de laatste tijd je draai niet vinden? Zijn er veranderingen in het bedrijf en kun je daar maar moeilijk aan wennen? Het hoeft niet alleen: neem coaching op in je persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).

In een persoonlijk coachingsgesprek gaan we kijken naar waar je voldoening uithaalt, wat je blokkeert om je kwaliteiten in te zetten en bepalen we wat jij nodig hebt om weer in je kracht te staan op je werk. Dit doen we door gesprekken, maar ook kan het zijn dat we andere werkvormen gebruiken om te zien of te voelen wat je nodig hebt. We maken samen een duidelijk plan zodat jij je kunt ontwikkelen.

De start is altijd een kennismaking en intakegesprek. Coaching is persoonlijk en maatwerk, elk traject is anders en dus lastig vooraf in te schatten, maar je kunt rekening houden met 4-10 gesprekken. Coaching is een onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling en wordt meestal vergoed door je werkgever uit je persoonlijk ontwikkelingsbudget.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op.