Corona

We leven in een bijzondere en intense periode. Het is een tijd die we niet snel meer gaan vergeten. Er zijn veel onzekerheden over de nabije en verre toekomst. Dit geldt voor iedereen.

Voor iedereen is deze tijd op een andere manier heftig: de een is ziek of heeft een ziek familielid, iemand anders moet omgaan met gevoelens van rouw vanwege het verliezen van een geliefde naaste. Maar er zijn ook onzekerheden rondom financiën, misschien verlies je wel een deel van je inkomsten. Of heb jij te maken met een struggel van thuiswerken en gezin combineren.

Wat je vraag ook is: gevoelens van verdriet en angst zullen niet onbekend voor je zijn. Ik wil graag in deze tijd helpen. Ik weet en voel dat het nu juist belangrijk is om op het hier en nu te concentreren. Ik wil graag je verhaal horen en je ondersteunen in deze moeilijke periode.

Aangezien ik de adviezen van het RIVM als leidend ervaar, ben ik de afgelopen weken overgeschakeld op coaching met videobellen. Ik vind dat een prima alternatief en wil je uitnodigen om dit samen met mij te proberen.