Gratis (online) Reflectiebijeenkomst Corona

Ik start met het organiseren van reflectiebijeenkomsten. Dit keer over het meest actuele onderwerp van dit moment: COVID-19. Graag willen ik met jou onderzoeken wat het Corona-virus met jou doet? Wat zijn de negatieve en wat zijn de positieve gevolgen. Wat betekent het voor jouw omgeving, maar ook wat voor gevolgen heeft dit, naar jouw inzicht, voor de maatschappij.

Ik wil je een platvorm geven waarin in een veilige groep naar jouw mening wordt geluisterd en jij wordt ondersteund om naar je eigen proces te kijken. Je wordt gevoed in je behoefte van diepere verwerking: het levert mooie inzichten of en een breder perspectief.

Wanneer?

Ik start met 2 groepen op maandagmiddag 4 mei om 14.00u en donderdagavond 7 mei om 19.30u. De bijeenkomst is gratis en duurt 1,5 uur. We gaan werken in groepen van 4 tot 8 personen. De workshop is online. Je kunt je opgeven met deze link. Reageer snel, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Ik kijk er naar uit op je te ontmoeten!