Bericht: workshop toekomst tekenen

Heb je even hulp nodig:

Weet je het gewoon even niet? Is je pad niet helder, maar een wirwar van gedachten en gevoelens. Weet je absoluut niet wat, of maar een beetje wat je wilt, maar voel je wel dat het tijd is om iets anders te gaan doen: dan is deze workshop de mogelijkheid om je gevoelens en gedachten helderder te krijgen.

toekomst tekenen helderheid duidelijkheid kleuren stappen

Terwijl jij je toekomst tekent (doordat je niet vertelt, maar tekent, kom je eerder in je onderbewuste), stel ik je een aantal vragen. Door niet alleen je toekomst maar ook je heden te tekenen, valt direct op wat je anders wilt gaan doen. We gaan aan het einde van de sessie in zoemen op wat jij als eerste wil veranderen en welke stapjes daarvoor nodig zijn.

‘Een olifant eet je ook niet in één keer’, vind ik een mooie uitdrukking. Je zult met 1 stap niet alles kunnen veranderen, maar zodra je de eerste stap hebt gezet en je pad weer duidelijk is, kun je veel makkelijker je volgende stappen zetten.

De workshop ‘Toekomst tekenen’ kan zowel bij jou thuis, als op mijn locatie. De workshop duurt ongeveer 1 uur en je gaat weg met zowel jouw tekening als een SMART-plan, voor jouw eerste stap.

Het is mogelijk vervolg te geven aan deze workshop, door deze uit te breiden met coachingsgesprekken.