Dress good, feel good: persoonlijk advies voor een stralende look

Ja we mogen weer en natuurlijke helemaal Corona-proof. Ik heb er zin in! Deze keer van woensdag 14 t/m zaterdag 17 april 2021.

Ik ga samen met Conny Postma van Stylistic ervoor zorgen dat je van binnen en buiten gaat stralen. Onder het genot van koffie of thee met wat lekkers gaan we op zoek naar wat jou laat stralen in een outfit, je krijgt een lichte make-up aangebracht voor een stralende blik en kijken we wat jij van ‘binnen’ nodig hebt om nog meer zelfvertrouwen uit te stralen.

Van Conny (Stylistic) krijg je kledingadvies en brengt ze een lichte make-up aan met kleuren passend bij jou. Advies over kleding waar jij je zeker bij voelt als je naar een afspraak gaat en kleding die past bij jou. En dan bedoel ik niet alleen pasvorm maar ook bij je stijl, hoe jij je voelt en wat je uit wilt stralen (Je hebt de mogelijkheid om geadviseerde kleding aan te schaffen.)

Bij Patricia (van Platinacoaching) ga je verder in op het gevoel wat jij wil uitstralen en wat jij daarvoor nodig hebt. We kijken niet alleen naar je uiterlijke schoonheid maar ook welke mooie eigenschappen jij hebt en wilt laten zien.

Kom alleen of samen met een vriendin en geniet van even lekker tijd voor jezelf. De kosten zijn €25,00 p.p. en is te boeken tijdens het Personal Shop Event bij Stylistic. Voor meer informatie, tijden en aanmelden: