Workshop ‘De volgende stap’

Weet je even niet wat de volgende stap is om je doel te bereiken? Weet je wel wat je droom is, maar lukt het maar niet om de eerste stap te zetten of weet je überhaupt niet wat je moet doen om te beginnen? Dan is de workshop ‘de volgende stap’ voor jou geschikt.

meten volgende stap procent wat heb je nodig vooruitgang trots op wat behaald is.
Hoeveel procent van je doel heb je al behaald?

In deze workshop gaan we samen op zoek naar wat je tegenhoud en onderzoeken we hoe je deze blokkades kan aangaan. We eindigen met een (SMART-) plan zodat jij je eerste stappen meteen kan gaan zetten. Mijn ervaring is dat dit vaak een heel andere stap is dan je van te voren had gedacht.

Ik luister naar je gedachten, intuïtie, gevoel en je emoties. Ik stel vragen en laat je voelen wat je nodig hebt voor je volgende stap.

De workshop duurt 1 uur. De workshop is uit te breiden met 1 of meerdere persoonlijke coachsessies om je te begeleiden met jouw eigen plan.